Tot in de puntjes

Clockaerts Interieur badkamer

Over ons

Clockaerts Interieur
Na reeds jarenlange ervaring op te bouwen in interieurschrijnwerk, kreeg ik in 2010 de kans om als zelfstandige te starten. Clockaerts Interieur was geboren. Met twee zeer bekwame werknemers zijn we inmiddels uitgegroeid tot een kleinschalig, maar erg klantgerichte en kwaliteitsvolle firma, die beschikt over een eigen modern uitgerust atelier.

Als zaakvoerder ben ik het eerste aanspreekpunt bij de realisatie van elk project. Ik bespreek met jou je wensen en ideeën en geef de voor- en nadelen mee van elke materiaalkeuze zodat we samen tot de meest functionele en duurzame mogelijkheden komen die volledig aan je verwachtingen voldoen. Hierna stel ik een offerte op binnen ieders budget. Ook bij de uitwerking en plaatsing van jouw maatwerk ben ik aanwezig. Met onze vakkennis zetten we graag je dromen om in realiteit! Onze vele tevreden klanten maken voor ons de grootste reclame … de beste promotie die ik me kan inbeelden! Daar ben ik heel dankbaar voor!

Koen, zaakvoerder

Op maat

Onze merken
Bij Quooker, Grohe en Hansgrohe vinden we de passende kranen en voor spoelbakken kiezen we voor de kwaliteit van Blanco en Franke. Onze partners voor inbouwkeukentoestellen zijn voornamelijk Miele, Siemens, Novy, Bosch en Liebherr. Toch liever een kraan of toestel van een ander merk? Wij zorgen ervoor! We kunnen alle merken leveren.

Persoonlijk advies
Clockaerts Interieur vergezelt je persoonlijk vanaf idee tot realisatie in ons eigen atelier. Met onze jarenlange ervaring gaan we prat op onze kwaliteit, zodat we kunnen streven naar je langdurige tevredenheid.

Alles is mogelijk. Geen standaardinvullingen, maar eigen maatwerk met smaakvolle, slimme en functionele ruimteoplossingen, passend binnen jouw budget.

Contacteer ons